Cykelgarage Tellus 80 Duo

2013-06-25

På bästa läge mellan gamla stationshuset och Växjö Resecentrum ligger Växjös första låsta parkeringshus för cyklar. Cykelgaraget Tellus 80-5 Duo har en yta på 85 m². Cykelgaraget har plats för 62 cyklar, varav 18 platser är utrustade med el för laddning av elcyklar.

Konstruktionen är i ett underhållsfritt utförande, med en stomme i pulverlackerad aluminium. TELLUS kan erhållas i utföranden från 13 till över 100 m². Taket kan förses med sedum som alternativ till kanalplast. TELLUS levereras med glas eller högtryckslaminat typ "Perstorp" som material i väggsektioner. TELLUS är rakt igenom en svensktillverkad produkt från Weland Aluminium AB.

Omni Trafikmiljö är en av Sveriges ledande leverantörer av gatumöbler för kollektivtrafik. Omni Trafikmiljö är ett varumärke inom Weland Aluminium AB och drar nytta av det större företagets samlade resurser.

Våra produkter kräver ett minimum av underhåll men är samtidigt utformade för att underlätta skötsel och rengörning. Samtliga produkter i vårt sortiment utgörs av egna konstruktioner med högsta krav på kvalitet i material, funktion och design.

Produkterna är tillverkade av rena och oblandade material, lätta att återvinna. Huvudmaterialet aluminium är en grön metall som med liten energiinsats enkelt går att återvinna.

Cykelgarage TELLUS 80

Cykelgarage TELLUS 80

Cykelgarage TELLUS 80


OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.

Finns inga nyheter för närvarande

OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.
2016-04-29
Hållplatsbrygga Midgård

Förbättra och säkerhetsutforma busshållplatser vid vägrenen med en hållplatsbrygga för vuxna och skolbarn. 


2015-07-14
Carport Autone Sträckmetall

Omni Trafikmiljö har i ett projekt för BoKlok byggt en carportlösning som passar såväl befintliga parkeringar som nyprojekterade. 


2015-07-10
Väderskydd ElectriCity

I Göteborg pågår just nu projektet ElectriCity. Där industri, forskning och samhälle utvecklar och testar nya lösningar för morgondagens hållbara kollektivtrafik. 


2014-03-27
Cykelparkering Velopark

När ordning och reda ska skapas har vi tagit fram denna produkt för cyklar i stadsmiljö. 


2013-12-18
Kompressorpump Aero

Aero kompressorpump för cyklar, mopeder, m.m.